آلبوم شاید هرگز تو را نبینم
اثری از: صبا علیزاده
آلبوم شاید هرگز تو را نبینم
اثری از: صبا علیزاده
آهنگساز: صبا علیزاده
تنظیمکننده: صبا علیزاده
میکس و مسترینگ: صبا علیزاده و حامی حقیقی
همراهان: استودیو کارگاه، نیوشا توکلیان، نیوشا مزیدآبادی، آذین نفرحقیقی و سیاوش نقشبندی
آلبوم شاید هرگز تو را نبینم اثر جدیدی است از صبا علیزاده. این هنرمند پیش از این، آلبوم یادهای پراکنده را منتشر کرده بود. مجموعه حاضر شامل نُه آهنگ است. صباعلیزاده در این آلبوم نیز همانند اثر قبلیاش علاوه بر موسیقی الکترونیک، از ساز کمانچه بهره برده و علاوه بر آن، یک قطعه را با همکاری روژین شرفی (آهنگساز الکترونیک) ساخته و پرداخته است. آندریاس اشپکتل هم که پیش از این در کنسرت «یادهای پراکنده» به عنوان نوازنده و خواننده حضور داشت، در دو قطعه از آلبوم تازهی صبا علیزاده به عنوان خواننده شرکت کرده است. هر یک از قطعات آلبوم «شاید هرگز تو را نبینم» علاوه بر فضای موسیقایی متفاوت، روایت داستانی و صوتی خاص خود را دارند؛ به عنوان مثال در قطعهی «سکوتهای در میان»، آهنگساز با انتخاب و برش سکوتهای بین سخنرانی سیاستمداران دوران رایش سوم (نازی ها) و پخش دوبارهی آنها در بناهای معماری همان دوران و ضبط طنین این صداها تلاش کرده تا قطعهای تازه خلق کند که فضایی ملانکولیک و تأثیرگذار ایجاد کرده است. «دانلود شاید هرگز تو را نبینم» به کتاب شعری شباهت دارد که صبا علیزاده آن را طی دو سال سروده است.
۱- شاید هرگز تو را نبینم
۲- سایههای مخدوش (صبا علیزاده و آندریاس اشپکتل)
۳- سکوتهای در میان
۴- نوروز ۹۹
۵- وضو
۶- تنها امید امواج سیاه را در هم میشکند
۷- تماس (صبا علیزاده وآندریاس اشپکتل)
۸- دوگانه (صبا علیزاده و روژین شرفی)
۹- آذین
«صبا علیزاده» فرزند «استاد حسین علیزاده» متولد سال ۱۳۶۲ در تهران است. وی فارغ التحصیل رشته عکاسی از دانشگاه تهران و دارای مدرک کارشناسی از رشته ی «موسیقی اکسپریمنتال» از انستیتوی هنر کالیفرنیا است. او نوازندگی کمانچه را نزد اساتیدی چون «اردشیر کامکار»، «کیهان کلهر» و «سعید فرج پوری» فرا گرفت و جوانترین عضو گروه «نور» است. صبا همچنین در گروه «هم آوایان»، به همراه پدرش «حسین علیزاده» به نوازندگی می پردازد.
آلبوم یادهای پراکنده اثری است از صبا علیزاده. ژانر این اثر را میتوان جایی بین موسیقی الکتروآکوستیک و تجربی دانست. صبا علیزاده با زمینه هنری موروثی که دارد؛ موسیقی ایرانی بخش عمیقی از فضای ذهنیاش را تشکیل میدهد؛ اما موسیقی آرتیستیک الکترونیک، که هنری است کمتر شناخته شده، بخشی است که بیشتر به هنرش شخصیت و جهت میدهد. موسیقی صبا بیشتر از اینکه برای چای نوشیدن و لذت بردن باشد؛ کارکرد فکری و شهودی دارد و مخاطب را به کشف دعوت میکند. با دانلود آلبوم یادهای پراکنده به صورت قانونی از هنر و موسیقی ایران حمایت کنیم.
نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.