پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی
پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی یک پارک علم و فناوری در شهر تهران می باشد
پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی، با مجوز شورای گسترش آموزش عالی در ۲۲ اردبیهشت ۱۳۹۷ آغاز به کار نمود. این پارک به عنوان نخستین پارک ملی علم و فناوری در حوزه علوم انسانی و صنایع خلاق فرهنگی با هدف تجاریسازی دستاوردهای فرهنگی و هنری و ایجاد بستر مناسب برای رشد فناوری های فرهنگی و توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان فعال در این حوزه ها تاسیس شد.
این پارک محصول همکاری مشترک میان جهاددانشگاهی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که بمنظور تبدیل ایدههای نو در حوزههایی همچون صنایع دستی، گردشگری، رسانههای تصویری و علوم انسانی به محصول و فناوریهای نوین، در کشور شروع به کار کرده است.
پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی
امروزه داراییهای نرم و فرهنگی کشورها، جایگاه و اقتدار کشورها را در عرصههای مختلف ملی و بینالمللی رقم میزند. ﺟﻤﻬﻮﺭﻱ ﺍﺳﻼﻣﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﺎ سابقه طولانی، غنی و کمنظیر ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﻣﻲﺗﻮﺍﻧﺪ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺗﺎﺛﻴﺮﮔﺬﺍﺭﺍﻥ و بازیگران فعال این حوزه در دنیا ﺑﺎﺷﺪ.
پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، وابسته به نهاد جهاددانشگاهی (ACECR) با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجموعهای است
که به عنوان اولین و تخصصیترین پارک در اقتصاد فرهنگ بنیان، محیطی مناسب برای استقرار، رشد، توسعه و شکوفایی مؤسسات و شرکتهای فرهنگ بنیان را فراهم میآورد
و شرکتهای فناور مستقر در آن در تعامل سازنده با دانشگاهها و سایر مؤسسات پژوهشی و فناوری به فعالیتهای فنّاورانه در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری میپردازند.
هدف اصلی پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، تسهیل در امر خلق ایده، تولید و توزیع محصولات و خدماتی است که ماهیت فرهنگی دارند.
اهم این فعالیتها شامل نیازسنجی، ایدهپردازی، تحقیق و توسعه، طراحی مهندسی، ثبت مالکیت فکری، تجاریسازی، انتقال فناوری، فروش و پشتیبانی بعدی برای تحقق محصولات فناوری نرم و صنایع خلاق فرهنگی و همچنین عرضه سایر خدمات تخصصی در این قلمرو میباشد.
اهمیت وجود پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی
بهرهگیری از پتانسیلهای بالای حوزه فرهنگ، هنر و فناوریهای نوین
تقویت خوشبینی و استقلال فرهنگی با رویکرد انقلابی در بین جامعه به ویژه جوانان
همگرایی موضوعات مختلف حوزه علوم انسانی در راستای ارزشآفرینی، تولیدات فرهنگی و ثروتآفرینی
تولید کالاهای فرهنگی مفید و جلوگیری از تولید کالاهای فرهنگی مضر
تحقق اهداف کلان و اهداف بخشی نظام علم، فناوری و نوآوری کشور
حمایت از نخبگان علمی، فرهنگی و هنری کشور و بهرهمندی از توان و ظرفیت آنان برای توسعه کشور
پیشتازی در اقتصاد فرهنگ و دانش بنیان و افزایش تولید و صادرات محصولات و خدمات تولید شده در این بخش
تغییر نظام فکری دانشگاهها به سمت پژوهشمحوری مبتنی بر فناوری، نوآوری و کار
دیگر مطالب ایرانی توانمند
- تفاهم نامه همکاری مشترک بین کمیسیون ملی یونسکو و پارک ملی علوم
- مصوبه سند ملی توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم
- سند ملی توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم ابلاغ شد
نظرات بسته شده است.