همزمان با سفر مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید به استان، چهارمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاههای تابعه اداره تعاون، کار ورفاه اجتماعی در محل سازمان فنی و حرفه ای استان ایلام با حضور نوراله زاده مدیرعامل صندوق برگزار گردید.
در ابتدای جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: از سال ۱۳۹۲ تاکنون هفت میلیارد یورو در حوزه نفت و گاز این استان سرمایهگذاری شده است.
جهانگیر رستم زاد در نشست شورای مدیران دستگاههای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید اظهار داشت: با وجود ظرفیتهای عظیم خدادادی که در استان وجود دارد، منابع داخلی بانکهای استان جوابگوی نیاز راهاندازی واحدهای تولیدی و تامین سرمایه در گردش کافی نیست.
وی افزود: نتیجه همدلی و اهتمام تمامی مدیران استان موفقیت در حوزه اشتغال، جذب سرمایهگذاری در بخشهای مختلف از جمله نفت گاز و پتروشیمی بود.
معاون استاندار ایلام تاکید کرد: ایلام رتبه پنجم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی در کشور را به خود اختصاص داده است.
وی یادآور شد: همدلی و همکاری خوبی میان مدیران وجود دارد که نتیجه این دستاورد موفقیت در حوزه اشتغال و جذب سرمایهگذاری در بخش های مختلف بوده است.
معاون اقتصادی استاندار ایلام گفت: همچنین در بحث اعطای تسهیلات اشتغالزایی روستایی با همکاری صندوق کار آفرینی امید و توسعه تعاون پرداخت های خوبی داشته ایم.
رستم زاد افزود: اکنون منابع داخلی بانکها در استان کم است و نگاه به ایلام باید با حمایت بانک مرکزی با اختصاص اعتبار افزایش یابد.
در این جلسه مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به مزیتهای مرز مهران برای سرمایه گذاری گفت: ایجاد شغلهای کوچک و خرد علاوه بر اشتغالزایی پایدار، سبب بهبود معیشت در جامعه میشود و صندوق از این کسب و کارها از لحاظ مالی حمایت می کند.
اصغر نورالهزاده روز سه شنبه در نشست شورای مدیران تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام اظهار داشت: پایدارکردن کسب و کارهای خرد و کوچک، رسالت اصلی صندوق بوده و پرداخت تسهیلات، ابزاری برای دستیابی به این اهداف است.
وی افزود: باید شرایطی را فراهم کنیم تا کارآفرینان، صاحبان سرمایه و متقاضیان اشتغال بتوانند با بهرهگیری از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید و دیگر منابع اعتباری در عرصه تولید فعال شوند.
نورالله زاده ادامه داد: با توجه به ظرفیت های موجود در استان ایلام امیدواریم تلاشهایی که در راستای توسعه صورت میگیرد سبب افزایش ظرفیتهای اشتغالزایی منطقه شود و این روند ادامه یابد.
وی یادآور شد: چنانچه بتوان در ۲ یا سه حوزه در سطح استان کسب و کار ایجاد کرد، صندوق آمادگی دارد از همه رستهها حمایت کند. به خصوص باید مردم را تشویق و ترغیب کرد تا در منطقه زندگی خود سرمایهگذاری کنند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: سرمایه گذاران هر رقمی که سپردهگذاری کنند صندوق ۲ برابر اعتبار در اختیار این افراد قرار میدهد.
وی تصریح کرد: ایجاد چنین کسب و کارهایی در منطقه رضایت عمومی و توسعه محلی خوبی بهدنبال دارد و چنانچه در کنار آنها این شرکتها را ترغیب به سرمایهگذاری و تولید کنیم، میتوانیم تسهیلاتی خارج از اعتبار در اختیار آنها قرار دهیم.
نوراله زاده ابراز امیدواری کرد: اگر چنین پروسهای در ایلام ایجاد شود میتوان امیدوار بود تا پایان سال جهش خوبی در ظرفیتهای استان ایجاد شود.
وی به ظرفیت مرز مهران اشاره کرد و گفت: با توجه به تفاهمنامه ما با وزارتخانه، منابع آن به حساب صندوق واریز میشود و چنانچه در حوزه مشاغل مرزی که یکی از مزیتهای استان است تمرکز کنیم و یک سری کسب و کارها در این منطقه مستقر شود، میتوان شاهد صادرات خوبی به کشور عراق شد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: سه هزار میلیارد ریال اعتبار به وزارتخانه اختصاص یافته که قرار است بخشی از آن را برای استان ایلام در نظر بگیریم و این روند تا پایان سال قابل انجام است.
نوراله زاده تصریح کرد: در خصوص اشتغال پایدار روستایی یکی از طرحهایی که چند روز گذشته برای استان ایلام تصویب در حوزه آب معدنی است و این طرح ها را که تولید و توزیع آب معدنی عمدتا صادراتی است در کمیته تصویب شده است.
وی ادامه داد: فرصتهای اشتغال بسیاری در استان وجود دارد و چنانچه این ظرفیتها شناسایی شوند و به تصویب برسند تا پایان سال قابلیت اجرا دارند.
نوراله زاده مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید کشور نیز در این جلسه گفتند: با توجه به مسئولیت اجتماعی خود، صندوق در بخشهای مختلف همواره برای ایجاد اشتغال ورود کرده است