ایرانی توانمند
Business is booming.

گروه موسیقی آدمک

آموزش و دانش موسیقی کودک

2,616

گروه آدمک (آموزش و دانش موسیقی کودک) از سال ۱۳۹۰ خورشیدی، با همراهی گروهی از دانش‌آموخته‌گان دانشکده‌ی کارل اُرف دانشگاه موتسارتِئوم (سالزبورگ – اتریش)، با هدف گسترش آگاهی و بسترسازی مناسب برای افزایش مهارت‌های مربیان موسیقی کودک، فعالیت خویش را آغاز نمود.
این گروه تلاش کرده‌ است با دیدی باز و ذهنی پذیرا، شیوه‌های نوین آموزش موسیقی را بررسی کند و فضایی مناسب را جهت تبادل اطلاعات و اندیشه‌ها، میان مربیان موسیقی در سراسر کشور فراهم آورد.
تهیه، تولید و تکثیر آثار صوتی‌-تصویری موسیقایی حوزه‌ی کودک و نوجوان، گردآوری کتاب و مقاله‌های مرتبط با موسیقی کودک، ارائه‌ی خدمات مشاوره‌ای، انجام فعالیت‌های مطالعاتی و کارگاهی در زمینه‌ی موسیقی کودک، برگزاری اجراهای صحنه‌ای و هم‌چنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی در شهرهای مختلف ایران از مهم‌ترین فعالیت‌های آدمک به شمار می‌رود.

آلبوم در دریا

در دریا
آلبوم در دریا گروه آدمک

اثری از: گروه آدمک
آهنگسازان: هانیه نیرو، امیرعباس محمدی، نسترن کیمیاوی، مانی بیات، ارغوان ملک محمدی، محسن مصلحی زاده، فرزان فرنیا، مستانه حکیمی، غزال بغدادی و شهرزاد بهشتیان
نوازندگان: فرهود بیگلربیگی، مستانه حکیمی و نسترن کیمیاوی
ترانه سرایان: هانیه نیرو، امیرعباس محمدی، نسترن کیمیاوی، مانی بیات، ارغوان ملک محمدی، زهرا سلمان زاده، محسن مصلحی زاده، فرزان فرنیا، مستانه حکیمی، غزال بغدادی و شهرزاد بهشتیان
خوانندگان: ماکان اشگواری و مستانه حکیمی
میکس و مسترینگ: مانی بیات
همراهان: سبا عربشاهی و بهاره صادقی

آلبوم در دریا اثر جدیدی است از «گروه آدمک». گروه آدمک یکی از محبوب‌ترین گروه‌ها در زمینه موسیقی کودک است. این گروه پیش از این آلبوم‌های «نمک ۱ و ۲»، «در مزرعه» و «در جنگل» را منتشر کرده بود که بسیار مورد استقبال مخاطب قرار گرفت. آلبوم «در دریا» شامل ده آهنگ باکلام شاد و کودکانه است با خوانندگی ماکان اشگواری و مستانه حکیمی. شعر و موسیقی این قطعات را مستانه حکیمی، هانیه نیرو، امیرعباس محمدی، نسترن کیمیاوی، مانی بیات، شهرزاد بهشتیان، ارغوان ملک‌محمدی، غزال بغدادی، محسن مصلحی‌زاده و فرزان فرنیا سروده و ساخته‌اند.
۱- ملوان و کشتی
۲۰- نهنگ (بی کلام)
۳- عروس دریایی
۴- هشت پا
۵- غواص
۶- حلزون و دریای دلتنگ
۷- ماهیگیر
۸- ستاره دریایی
۹- موج و باد
۱۰- نهنگ
۱۱- ملوان و کشتی (بی کلام)
۱۲- ماهی کوچولو (بی کلام)
۱۳- عروس دریایی (بی کلام)
۱۴- هشت پا (بی کلام)
۱۵- غواص (بی کلام)
۱۶- حلزون و دریای دلتنگ (بی کلام)
۱۷- ماهیگیر (بی کلام)
۱۸- ستاره دریایی (بی کلام)
۱۹- موج و باد (بی کلام)
۲- ماهی کوچولو

آلبوم در جنگل

در جنگل
دانلود آلبوم در جنگ گروه آدمک

آهنگسازان: شهرزاد بهشتیان، غزال بغدادی، مهرناز لک فرد، دنا نعمت الهی، بهزاد بهشتیان، نسترن کیمیاوی، مانی بیات، فرزان فرنیا، مونا منوچهری، سارا محسنی، ارسلان امیراحمدی، کامران غبرایی، مستانه حکیمی، هانیه نیرو و آرزو ابویی
تنظیم‌کننده: گروه آدمک
ترانه سرایان: شهرزاد بهشتیان، غزال بغدادی، مهرناز لک فرد، دنا نعمت الهی، بهزاد بهشتیان، نسترن کیمیاوی، مانی بیات، فرزان فرنیا، مونا منوچهری، سارا محسنی، ارسلان امیراحمدی، کامران غبرایی، مستانه حکیمی، هانیه نیرو و آرزو ابویی
خوانندگان: داریوش آذر و مونا منوچهری
میکس و مسترینگ: مانی بیات
آلبوم پیش‌ِ رو دومین آلبوم از مجموعه‌‌ آلبوم‌های شنیداری «کُجا» است.در این مجموعه تلاش می‌شود تا هر بار گزیده‌ای از ترانه‌ها پیرامون و متناسب با فضا و محیطی مشخص -مثل مزرعه، دریا، جنگل و … گردآوری شود.این مجموعه با هدف آشنایی کودکان با عناصر محیطی و برای گروه سنی پیش‌دبستان و دبستان تهیه شده است. متن ترانه‌ها بر اساس لحن و ادبیات کوکانه و با هدف گسترش دایره‌ی واژگان کودک نوشته شده است. در بخش آهنگ‌سازی نیز تلاش شده است تا با وجود سادگی، ملودی‌ها کسالت‌بار نباشد و بر تجربه‌ی شنیداری کودک بیافزاید.این آلبوم شامل ۱۳ ترانه‌ است که ابتدا با کلام و از شماره‌ی ۱۴ بدون کلام آورده شده است. نسخه‌ی بدون کلام هر ترانه به منظور استفاده برای هم‌خوانی یا ساخت حرکت‌-بازی به صورت فردی یا گروهی تهیه شده است. در نمونه‌های بدون کلام، ملودی توسط ساز ریکوردر نواخته شده است و جلوه‌های صوتی نیز حذف شده است تا این امکان برای کودکان و مربیان ایجاد شود که بتوانند حرکت-بازی‌ها یا شعرهای ساخته شده توسط خود را با هر موضوعی روی ملودی قرار دهند.
گروه آدمک از سال ۱۳۹۰ با همراهی گروهی از دانش‌آموختگان دانشکده کارل ارف اتریش با هدف گسترش آگاهی و بسترسازی مناسب برای افزایش مهارت مربیان موسیقی کودک فعالیت خود را آغاز کرد. مجموعه شنیداری «نمک» و آلبوم «درمزرعه» از آثار پیشین این گروه هستند. خوانندگان آلبوم «در جنگل» داریوش آذر و مونا منوچهری هستند. نوازنده ریکوردر فرهود بیگلربیگی، سازهای ارف و کوبه‌ای مستانه حکیمی و نسترن کیمیاوی هستند. نکته جالب درباره تصویرسازی این آلبوم این است که تصاویر با استفاده از نقاشی‌های هنرجویان آموزشگاه هنرهای تجسمی سرزمین باران انتخاب شده‌اند. هنرجویان پس از شنیدن ترانه و گوش دادن به موسیقی با مشاهده تصاویری از حیوانات با فضای جنگل آشنا شدند و به نقاشی پرداختند. آثار گروه «آدمک» جزو بهترین آثار کودک هستند که می‌توانید این آلبوم‌ها را از سایت بیپ‌تونز دانلود کنید.
۱- شیر
۲- خرسه و دوستاش
۳- تنبل درختی
۴- کرگدن و مرغ کنه خوار
۵- جیرجیرک
۶- آفتاب پرست
۷- جغد
۸- دارکوب
۹- فیل
۱۰- پلنگ و ببر
۱۱- سنجاب و موش خرما
۱۲- خفاش
۱۳- کرم شب تاب
۱۴- شیر (بی کلام)
۱۵- خرسه و دوستاش (بی کلام)
۱۶- تنبل درختی (بی کلام)
۱۷- کرگدن و مرغ کنه خوار (بی کلام)
۱۸- جیرجیرک (بی کلام)
۱۹- آفتاب پرست (بی کلام)
۲۰- جغد (بی کلام)
۲۱- دارکوب (بی کلام)
۲۲- فیل (بی کلام)
۲۳- پلنگ و ببر (بی کلام)
۲۴- سنجاب و موش خرما (بی کلام)
۲۵- خفاش (بی کلام)
۲۶- کرم شب تاب (بی کلام)

آلبوم نمک ۲

نمک 2
دانلود آهنگ نمک ۲ گروه آدمک

نوازندگان: پریسا کاشفی، نسترن کیمیاوی، حنانه سعیدی، غزاله زارعی و مستانه حکیمی
تنظیم‌کنندگان: گروه آدمک، نسترن کیمیاوی، فرزان فرنیا، مستانه حکیمی، ارسلان امیراحمدی، شهرزاد بهشتیان، مونا منوچهری و غزال بغدادی
ترانه سرا: جواد شریف پور
آلبوم نمک ۲ کاری است از گروه آدمک. این گروه که از دانش آموختگان دانشکده‌ی کارل اُرف دانشگاه موتسارتِئوم (سالزبورگ – اتریش) تشکیل شده و بر مسائل آموزشی-پژوهشی موسیقی کودکان تمرکز دارد. پیش از این آلبوم در مزرعه و نمک ۱ از این گروه منتشر شده بود. در آلبوم‌های نمک آثار فولکلور از مناطق مختلف ایران با تنظیمی مناسب برای کودکان بازآفرینی شده‌اند. آلبوم دو بخش کلی دارد بخش اول قطعات با آواز اجرا شده‌آند و بخش دوم بی‌کلام. قطعات بخش دوم می‌تواند برای خواندن کودکان همراه موسیقی مناسب است و جنبه آموزشی دارد. استفاده از سازهای ایرانی در کنار سازهای بلز، زیلوفون و دیگر سازهای مناسب کودکان جنبه مثبت فرهنگی دارد.
۱- رعنا
۲- تره دور
۳- بری باخ
۴- لالایی
۵- په پو سلیمانی
۶- مسم مسم
۷- لیلادو
۸- گل پامچال
۹- سوزه
۱۰- دریا دریا
۱۱- رعنا (بی کلام)
۱۲- تره دور (بی کلام)
۱۳- بری باخ (بی کلام)
۱۴- لالایی (بی کلام)
۱۵- په پو سلیمانی (بی کلام)
۱۶- مسم مسم (بی کلام)
۱۷- لیلادو (بی کلام)
۱۸- گل پامچال (بی کلام)
۱۹- سوزه (بی کلام)
۲۰- دریا دریا (بی کلام)

آلبوم نمک

نمک
دانلودآلبوم نمک گروه آدمک

نوازندگان: پریسا کاشفی، نسترن کیمیاوی، مستانه حکیمی، مانی بیات، ارژنگ سیفی زاده، مونا منوچهری و گروه آدمک

«بارون بارونه زمینا تر میشه»، «وای وای رشید خان، سردار کل قوچان»، «دختر بویراحمدی نومت ندونُم یار گلُم»… فرقی ندارد اهل کجایی، اگر ایرانی باشی امکان ندارد که این ترانه‌های مشهور محلی را از کودکی نشنیده باشی و ملودی‌شان را از بر نباشی. شاید گروه آدمک هم برای اینکه خاطرات مشابهی برای کودکانِ امروز بسازد، این ترانه‌ها را در آلبوم «نمک» ارائه داده است. آلبوم «نمک» شامل مجموعه‌ای از نغمه‌های محلی برای کودکان است. از خوانندگان آهنگ‌های باکلام این آلبوم می‌توان به شهرزاد بهشتیان، مونا منوچهری، غزال بغدادی و ماکان اشگواری اشاره کرد. گروه آدمک در سال ۱۳۹۰ با هدف بازگرداندن ریشه‌های بومی و ایرانی به فرهنگ شنیداری کودکان و نوجوانان تشکیل شد. در این راستا، در آلبوم «نمک»، برخی از نغمه‌های آشنای محلی ایرانی را بازسازی و تنظیم مجدد کرده و کوشیده در کنار ملودی‌های آشنا، فضای صوتی نویی ایجاد کند که علاوه بر اهداف فرهنگی، در خدمت اهداف آموزشی نیز باشد.
۱- بارون بارونه
۲- آی سَرکوُتَل
۳- رشید خان
۴- دختر بویراحمدی
۵- لیلا خانم
۶- دایه دایه
۷- پاچ لیلی
۸- گل گندم
۹- لالایی
۱۰- لیلی باوانم و اسمر اسمر
۱۱- بارون بارونه (بدون کلام)
۱۲- آی سَرکوُتَل (بدون کلام)
۱۳- رشید خان (بدون کلام)
۱۴- دختر بویراحمدی (بدون کلام)
۱۵- لیلا خانم (بدون کلام)
۱۶- دایه دایه (بدون کلام)
۱۷- پاچ لیلی (بدون کلام)
۱۸- گل گندم (بدون کلام)
۱۹- لالایی (بدون کلام)
۲۰- لیلی باوانم و اسمر اسمر (بدون کلام)

آلبوم در مزرعه

در مزرعه
دانلود آلبوم در مزرعه گروه آدمک

آهنگسازان: غزال بغدادی، فرزان فرنیا، مانی بیات، مستانه حکیمی، نسرین کیمیاوی، مونا منوچهری، شهرزاد بهشتیان، آرزو ابویی و هانیه نیرو
نوازندگان: فرهود بیگلربیگی و گروه آدمک
ترانه سرایان: غزال بغدادی، مستانه حکیمی، نسرین کیمیاوی، مانی بیات، مونا منوچهری، هانیه نیرو، فرزان فرنیا، شهرزاد بهشتیان و صبا عبدی
خوانندگان: ماکان اشگواری و شهرزاد بهشتیان
«در مزرعه» آلبوم جدید گروه آدمک است. پیش از این آلبوم «نمک» در دو نسخه باکلام و بی‌کلام از این گروه منتشر شده‌ بود.
موسیقی مزرعه برای کودکان است و همانطور که از اسمش پیداست راجع به حیوانات مزرعه است. فضای کلی اثر آرامش بخش است. سازهای اُرف، سازهای ضربی و فلوت ریکوردر بیشترین استفاده را در آهنگ‌ها داشته‌اند.
بخش دوم اثر شامل تمام آهنگ‌های بخش اول به صورت بی‌کلام است. نسخه بدون کلام هر ترانه به منظور هم‌خوانی یا ساخت حرکت-بازی به صورت فردی یا گروهی آورده شده است. در قطعات بی‌کلام ملودی توسط فلوت ریکوردر نواخته شده و جلوه‌های صوتی نیز حذف شده تا کودکان و مربیان بتوانند حرکت-بازی یا شعرهای ساخته خود را با هر موضوعی بر روی موسیقی قرار دهند.
خوانندگی آثار توسط ماکان اشگواری و شهرزاد بهشتیان انجام شده. فلوت ریکوردر را فرهود بیگلربیگی نوازندگی کرده و تنظیم قطعات و اجرای سایر سازها بر عهده گروه آدمک بوده است.
گروه آدمک از سال ۱۳۹۰ با همراهی گروهی از دانش‌آموختگان دانشکده کارل ارف اتریش با هدف گسترش آگاهی و بسترسازی مناسب برای افزایش مهارت مربیان موسیقی کودک فعالیت خود را آغاز کرد. این گروه تلاش کرده‌ است با دیدی باز و ذهنی پذیرا، شیوه‌های نوین آموزش موسیقی را بررسی کند و فضایی مناسب را جهت تبادل اطلاعات و اندیشه‌ها، میان مربیان موسیقی در سراسر کشور فراهم آورد. تهیه، تولید و تکثیر آثار صوتی‌-تصویری موسیقایی حوزه‌ی کودک و نوجوان، گردآوری کتاب و مقاله‌های مرتبط با موسیقی کودک، ارائه‌ی خدمات مشاوره‌ای، انجام فعالیت‌های مطالعاتی و کارگاهی در زمینه‌ی موسیقی کودک، برگزاری اجراهای صحنه‌ای و هم‌چنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی در شهرهای مختلف ایران از مهم‌ترین فعالیت‌های آدمک به شمار می‌رود. آثار این گروه جزو بهترین‌ آثار موسیقی کودک هستند که می‌توانید از سایت بیپ‌تونز دانلود کنید.
۱- پرنده ها
۲- زنبور زرد و سیاه
۳- ببعی
۴- گاو
۵- کلبه
۶- تراکتور
۷- کاکلی
۸- شکموها
۹- زنبور
۱۰- دونه
۱۱- اردک
۱۲- زبل ها
۱۳- پرنده ها (بی کلام)
۱۴- زنبور زرد و سیاه (بی کلام)
۱۵- ببعی (بی کلام)
۱۶- گاو (بی کلام)
۱۷- کلبه (بی کلام)
۱۸- تراکتور (بی کلام)
۱۹- کاکلی (بی کلام)
۲۰- شکموها (بی کلام)
۲۱- زنبور (بی کلام)
۲۲- دونه (بی کلام)
۲۳- اردک (بی کلام)
۲۴- زبل ها (بی کلام)

امتیاز post

نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.