تجربیات کارآفرینان موفق، نقش بسزایی در ترغیب مستعدان دارد
چهلامیرانی با اشاره به لزوم تجربهاندوزی و اشتراک دانستهها در مسیر کارآفرینی، گفت: برگزاری نشستهای هماندیشی و بیان تجربیات کارآفرینان موفق، نقش بسزایی در ترغیب و تشویق مستعدان دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور ایجاد انگیزه و زمینهسازی برای ترغیب بیشتر مستعدانبرتر به حضور در عرصههای کارآفرینی، نشست هماندیشی با محوریت کارآمدی و انضباط حرفهای و فردی با حضور ناصر آق؛ رییس پژوهشکده آرتمیا و جمعی از مستعدان استان آذربایجانغربی برگزار شد.
در این نشست، مهدی چهلامیرانی؛ رییس بنیاد نخبگان استان آذربایجان غربی با اشاره به لزوم تجربهاندوزی و اشتراک دانستهها در مسیر کارآفرینی، گفت: برگزاری این نشستها و بیان تجربیات کارآفرینان موفق، نقش بسزایی در ترغیب و تشویق مستعدان دارد. از سوی دیگر معرفی این افراد میتواند ظرفیتهای استان در عرصۀ کارآفرینی را احیا کند.
در ادامه، ناصر آق؛ رییس پژوهشکده آرتمیا نیز ضمن تشریح برخی از مشکلات و چالشهای مسیر کارآفرینی، تلاش و امید را مهمترین ابزار موفقیت در این مسیر دانست و گفت: به شخصه فعالیتهای علمی خود را از سال ۱۳۷۳ و با یک آزمایشگاه ۱۲ متری، با حداقل امکانات در زمینه زیستشناسی آغاز کردم که این مرکز نتیجۀ همان تلاشها و ممارست است.
وی افزود: آزمایشگاه کوچک آن روزها، امروز به مرکز رفرانس تحقیقات آرتمیا در غرب آسیا تبدیل شده است.
رییس پژوهشکدۀ آرتیما تصریح کرد: وجود اهداف بزرگ در زندگی شخصی و حرفهای، افق نگاه فرد به مسائل را نامحدود میکند و سبب افزیش قدرت ایدهپرازی خواهد شد.
آق در ادامه بیان کرد: در حال حاضر این پژوهشکده به بیش از ۲۰ آزمایشگاه مجهز به بروزترین تجهیزات دنیا، سالن بزرگ تکثیر و پرورش آبزیان، مرکز عملآوری و فرآوری آرتمیا، استخرهای بتنی و سالنهای کنفرانس مجهز است.
وی اضافه کرد: این پژوهشکده از سال ۱۳۹۱ در مقاطع دکتری و کارشناسیارشد دانشجو میپذیرد و اجرای پروژههای تحقیقاتی و پایاننامههای دکتری مشترک با اساتید برجسته اروپایی جزو فعالیتهای روتین پژوهشکده است.
آق اظهار داشت: پژوهشکده آرتمیا در زمینه انتقال دانش فنی تولید، عمل آوری و فرآوری سیست و بیومس آرتمیا فعالیتهای گسترهای داشته و در این زمینه علاوه بر شرکتهای داخلی، با شرکتهای خارجی نیز همکاری میکند