ایرانی توانمند
Business is booming.

ارایه یک مدل امن برای افزایش امنیت در حفظ حریم خصوصی شبکه ها

0 126

فاطمه فتحی سدهی فارغ التحصیل عمران از دانشکده فنی مهندسی دانشگاه گیلان با ارائه تحقیقاتی یک مدل امن به بررسی افزایش امنیت در شبکه ها مجازی پرداخته است.
مهندس فتحی در این تحقیق علمی بیان می دارد: امروزه سیستم های RFID برای جمع آوری داده ها بدون نیاز به دخالت انسان جهت ورود اطلاعات در بسیاری از عرصه های صنعتی، علمی، خدماتی و اجتماعی استفاده میشود.

سیستم های RFIDبا استفاده از میدان مغنا طیسی برای انتقال داده ها به طور خودکار برای شناسایی و ردیابی تگ ها استفاده می شود سیستم های RFID قادر به تبادل داده ها به وسیله برقراری اطلاعات بین یک تگ ،که به یک کالا متصل شده باشد.

احراز هویت نقش مهمی در بسیاری از برنامه های RFID برای تامین امنیت و حفظ حریم خصوصی دارد. تاکنون فعالان و محققان در سیستم های مختلف به دنبال کشف راههای حفظ امنیت و حریم خصوصی بوده اند.

چیزی که پیش بینی می شود این است که در آینده ، ما چنان به این فناوری وابستگی پیدا می کنیم همانطور که امروزه به پست الکترونیکی و تلفن همراه وابسته هستیم ، از این رو امن نگه داشتن این سیستم ها بسیار مهم است چرا که آنها در مقابل حملات بدخواهانه، دشمنان مانند استراق سمع، جعل و یا به صورت فیزیکی آسیب پذیر می باشند.

برای فراهم آوردن یک سرویس امنیتی خاص مجبوریم نیازهایی فراهم کنیم. از این رو طرح های عملی برای افزایش امنیت و محرمانه سازی RFID مطرح میشود که از جمله روشهایی مانند توابع چکیده ساز و الگوریتم های رمزنگاری کلید متقارن می باشد .

مقاله های مختلفی از RFID و روش های احراز هویت محصول در زمینه های مختلف ارائه شده که در رابطه با آن تجزیه و تحلیل می کنیم. اهمیت پروتکل ها در برقراری امنیت این سیستم ها انکار ناپذیر است.

بطور دقیق تر در این پروژه یک مدل امنیتی برای افزایش امنیت در حفظ حریم خصوصی کاربران RFID ارایه می شود. برای این هدف ما بیشتر روی حملات کپی برداری یا کلونینگ در RFID ها تمرکز می کنیم.
مهندس فاطمه فتحی سدهی این پایان نامه را با راهنمایی دکتر رضا ابراهیمی آتانی به انجام رسانده است.

امتیاز post

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.