ایرانی توانمند
Business is booming.

چهارمین آیین اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)

پنج دانشمند تقدیر می‌شوند

180

جایزه مصطفی(ص) در راستای تجلیل از دانشمندان برجسته و زمینه‌سازی همکاری و توسعه علمی و فناوری در جهان اسلام به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان در سال ۱۳۹۱ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.
چهارمین آیین عطای جایزه علمی و فناوری مصطفی(ص) امروز، پنج شنبه، ۲۹ مهرماه با تقدیر از ۵ برگزیده از کشورهای ایران، بنگلادش، لبنان، پاکستان و مراکش با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و بیش از ۵۰ شخصیت برجسته علمی و مدیریتی از ۱۵ کشور جهان برگزار می‌شود.
دانشمندان برگزیده چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص)/دانشمند ایرانی دانشگاه هاروارد جایزه خود را اهدا کرد
در چهارمین آیین اهدای جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) از پنج دانشمند منتخب این مراسم تقدیر شد.
دانشمندان برگزیده چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص)/دانشمند ایرانی دانشگاه هاروارد جایزه خود را اهدا کرد

 جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)
جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)

چهارمین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) امروز با حضور دانشمندان برگزیده و مقامات عالی رتبه کشوری در تالار وحدت درحال برگزاری است.
همچنین از پروفسور کامران وفا، دانشمند متولد ایران و استاد فیزیک، دانشگاه هارواد به افتخار اثر نظریه F تقدیر به عمل آمد. وی متولد سال ۱۳۳۹ در تهران است و پس از اتمام دوره دبیرستان در ام‌ای‌تی ادامه تحصیل داده و پس از آن به دانشگاه پرینستون رفته و پس از آن در دانشگاه هاروارد مشغول شده است.

دانشمند برجسته ایرانی در این مراسم اعلام کرد، جایزه نقدی علمی و فناوری مصطفی(ص) را به جامعی علمی ایران و مشخصا بنیاد حمایت از علوم بنیادی تقدیم می‌کند تا به رشد علمی و گسترش آن کمک کند.

 جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)
جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)

در این مراسم از پروفسور زاهد حسن، استاد دانشگاه پرینستون و متولد کشور بنگلادش به افتخار اثر نیمه فلز‌های فرمیون ویل تقدیر به عمل آمد. هدف فعلیت علمی وی جابجایی مرزهای کوانتومی است.
پروفسور کامران وفا و پروفسور زاهد حسن
محمد صائغ، دانشمند بعدی آیین اهدای جایزه علمی و فناوری مصطفی است که به افتخار اثر درمان‌های نوین برای بهبود نتایج الوگرافت کلیه و قلب از وی تقدیر به عمل آمد. این دانشمند استاد پزشکی و ایمنیشناسی، دانشگاه امریکایی بیروت است و حوزه دریافت جایزه وی پزشکی است.
پروفسور یحیی تیعلاتی برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) در جایگاه استاد فیزیک، دانسگاه مجمد الخامس و به افتخار اثر مشاهده پراکندگی نور با نور و جست‌و جوی تک‌قطبی های مغناطیسی از وی تقدیر به عمل آمد؛ حوزه دریافت جایزه وی فیزیک نظری و ذرات است.
پنجمین دانشمند این مراسم، محمد اقبال چودری، برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی(ص) در جایگاه رئیس مرکز ICcBC، دانشگاه کراچی و متولد پاکستان به افتخار اقر کشف مولکول‌های جذاب با کاربردهای درمانی است که در حوزه شیمی الی زیستی از وی تقدیر به عمل آمد.
جایزه مصطفی(ع) که به صورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می‌شود، به اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق می‌گیرد که توسط افرادی شاخص در حوزه‌های علم و فناوری ارائه شده و زمینه‌ساز بهبود زندگی بشریت باشد.
از برگزیدگان سال‌های پیش این جایزه می‌توان به «اوگور شاهین»، دانشمند ترکیه‌ای الاصل و مبدع واکسن فایزر-بیوان‌تک، «حسین بهاروند» استاد پژوهشگاه رویان و مبدع درمان پارکینسون و AMD چشم با سلول درمانی، «علی خادم‌الحسینی» استاد دانشگاه کالیفرنیا و مبدع هیدروژل‌های نانو و بایو ساختار برای کاربردهای زیست-پزشکی اشاره کرد.

چهارمین آیین اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)، با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از دانشمندان برجسته جهان در حال برگزاری است.

جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)
جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)

چهارمین دوره از برگزاری جایزه مصطفی(ص) ۲۰۲۱، امروز پنجشنبه ۲۹ مهرماه همزمان با آغاز هفته وحدت اسلامی با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و تعدادی از دانشمندان و شخصیت‌های برجسته علمی ۱۵ کشور مختلف در حال برگزاری است. تفاوت اعطای جایزه امسال با سال‌های گذشته در این است که در سه حوزه نانو، زیست فناوری و علوم پایه برگزیده نداشته و در بخش جدیدی از پزشکی و شیمی آلی اقدام به انتخاب ۳ دانشمند مسلمان غیر مقیم شده است. همچنین در بخش عمومی، جایزه به صورت مشترک اعطا می‌شود.
پروفسور «کامران وفا»، دانشمند ایرانی و پروفسور «زاهد حسن»، دانشمند بنگلادشی از برگزیدگان مشترک بخش عمومی جایزه مصطفی (ص) هستند. این دو دانشمند جزو برگزیدگان مسلمان غیر مقیم در کشورهای اسلامی به شمار می‌آیند.
همچنین پروفسور «محمد صائغ»، پروفسور «یحیی تیعلاتی»، پروفسور «اقبال چودری» از برگزیدگان بخش مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی را به صورت مشترک در بخش جدید جایزه، دریافت می‌کنند. پروفسور صائغ به عنوان برگزیده مقیم کشورهای اسلامی در بخش بیوتکنولوژی پزشکی جایزه مصطفی است. پروفسور چودری در بخش عمومی و حوزه شیمی آلی زیستی موفق به دریافت جایزه مصطفی در دوره چهارم شده است. همچنین پروفسور تیعلاتی اهل مراکش در بخش گروه عمومی و حوزه فیزیک نظری و ذرات موفق به دریافت جایزه مصطفی شده است.
همچنین امسال دو جایزه پانصد هزار دلاری به دو گروه بخش عمومی (به صورت مشترک به ۲ دانشمند) و بخش پزشکی-شیمی آلی (به صورت مشترک به ۳ دانشمند) اعطا می‌شود.

 جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)
جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص)j

کلمات کلیدی : جایزه مصطفی ۲۰۲۱,آدرس دبیرخانه جایزه مصطفی,جایزه کنز,نشان مصطفی,سایت جایزه,رقابت علمی کنز,جوایز علمی ایران,بنیاد بین المللی مصطفی,اسامی برندگان جایزه مصطفی,جشنواره کنز,رقابت علمی کنز ۱۴۰۰,بنیاد علم و فناوری مصطفی ص,محمد عبدالاحد جایزه مصطفی,پارک علم و فناوری پردیس,پارک علم و فناوری تهران,نوآوری,شرایط عضویت در پارک فناوری پردیس,برندگان بنیاد ملی نخبگان,صندوق جایزه مصطفی,جایزه مصطفی ۲۰۱۹,رویداد علمی کنز,مسابقات کنز

امتیاز post

نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.