ایرانی توانمند
Business is booming.

روز برنامه نویسان

نحوه برگزیدن روزی مناسب جهت گرامیداشت برنامه نویسان

208

ایده ی نامگذاری روزی بعنوان روز برنامه نویسان اولین بار در سال ۲۰۰۲ توسط ولنتین بالت که کارمند معمولی یک شرکت کامپیوتری در روسیه بود مطرح شد. به همین جهت برای ثبت شدن و به رسمیت شناختن این روز تحت عنوان روز برنامه نویس تلاش زیادی کرد و سرانجام در سال ۲۰۰۹ این نامگذاری انجام گرفت و از آن به بعد، این روز در خیلی شرکت های کامپیوتری، شرکت های برنامه نویسی و وابسته به تکنولوژی جشن گرفته می شود. به دنبال آن کشور های آلمان، کانادا، چین، بریتانیا، استرالیا، نیوزلند و خیلی کشور های دیگر نیز این روز را به همین عنوان نامگذاری کرده و به ثبت رساندند.

نحوه برگزیدن روزی مناسب جهت گرامیداشت برنامه نویسان بسیار جالب است: عدد ۲۵۶ معادل (۱۰۰) در مبنای ۱۶ است، به همین جهت ۲۵۶ امین روز سال را که عموماً روز ۱۳ سپتامبر می باشد به عنوان روز برنامه نویسان نامگذاری کرده اند. علت انتخاب این عدد این است که علاوه بر اینکه برای صنف برنامه نویسان عددی آشنا و محبوب است، در محدوده ی ۳۶۵ روز سال، بزرگترین توان عدد ۲ می باشد (۲ به توان ۸).
واقعیت این است که نقش برنامه نویسان در زندگی ما بقدری پر رنگ است که تعیین روزی برای گرامیداشت آنها واقعاً بسزا است. فکر می کنید بدون برنامه نویسان کامپیوتری، دنیای ما چگونه بود؟
روز ۲۵۶ام هر سال میلادی (معادل عدد ۱۰۰ در مبنای ۱۶ ) به عنوان روز برنامه‌نویسان نام گرفته‌ است؛ افرادی که اگر نبودند این روزها خبری از دنیای کامپیوتر، گوشی و فضای مجازی هم نبود.
روسیه اولین کشوری بود که این روز را به عنوان روز برنامه‌نویس به رسمیت شناخت. وَلِنتین بالت و مایکل چِرویاکوف، کارمندان یک شرکت کامپیوتری در روسیه در اوایل سال ۲۰۰۲ میلادی امضاهایی را جهت ارسال به دولت روسیه جمع‌آوری کردند تا دولت روسیه روزی را با عنوان روز برنامه‌نویس به رسمیت بشناسد. تا سال ۲۰۰۹ خبری در این باره مخابره نشد تا اینکه در ۲۴ جولای سال ۲۰۰۹ پس از کش و قوس‌های فراوان وزارت ارتباطات روسیه درخواست به رسمیت شناختن یک روز با عنوان روز برنامه نویس در تقویم این کشور را اعلام کرد. ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۹ رئیس جمهور وقت روسیه (دمیتری مدودف) این روز را به عنوان روز برنامه نویس نامگذاری کرد. روسیه اولین کشوری بود که در تقویم رسمی‌اش روزی به عنوان روز گرامیداشت برنامه نویسان حک گردید.
روز گرامیداشت برنامه نویسان یک تشکر ساده از خدمات تمامِ برنامه نویسانی است که باعث مدرن شدن جهان شده‌اند، می‌باشد. شغل برنامه نویسی یکی از شغل‌های برتر دنیا است که درآمدهای خوبی نیز دارند.
از جمله دلایل انتخاب عدد ۲۵۶ به عنوان روز برنامه‌نویس می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
عدد ۲۵۶ بزرگترین توان عدد ۲ کوچکتر از ۳۶۵ که تعداد روزهای یک سال است.
در سیستم دودویی کامپیوتری تعداد اعدادی که می‌توانیم در یک بایت جا بدهیم ۲۵۶ تاست.
برنامه‌نویسی امروزه به یکی از مهم‌ترین مشاغل در حوزه کامپیوتر تبدیل شده است. از این بابت معرفی شغل برنامه‌نویسی در عین سادگی کمی مشکل به نظر می‌رسد. چرا که شغل برنامه‌نویس مدام در معرض تغییر است و حوزه کاری و وظایف او نیز با توجه به پیشرفت‌های سریعی که در این حوزه بدست می‌آید تغییر می‌کنند.
روز به روز بر حوزه کاری این شغل افزوده می‌شود. جالب است بدانید هر چیز هوشمندی که در اطرافتان می‌بینید ردپایی از برنامه نویسی با خود به همراه دارد. از یک سیستم نوبت‌دهی بیمارستان گرفته تا دستگاه خودپرداز، وسایل آزمایشگاهی پیشرفته تا هر چیزی که در گوشی تلفنتان از آن به‌عنوان برنامه‌های اندرویدی و جاوا و ios استفاده می‌کنید،. سیستم‌های آماری، دستگاه زلزله‌نگار، چراغ راهنمایی و رانندگی، دوربین‌های ثبت تخلفات، صفحات سایت‌های اینترنتی و خیلی چیزهای دیگر. شاید با خودتان فکر کنید چرا برای آشنا شدن با شغل برنامه‌نویسی کمی مرتب‌تر عمل نکرده‌ و مثال‌ها را دسته‌بندی نکرده‌ایم. دلیل این آشفتگی واضح است. به خاطر این که کاربرد برنامه‌نویسی از چند حوزه ساده، بسیار فراتر است.
امروزه با توجه به اینکه زندگی‌ها از زندگی ساده به زندگی رباتیک سوق پیدا می‌کنند، نقش برنامه‌نویسی روز به روز پر رنگ‌تر می‌شود و ردپای آن در اطراف ما بیشتر به چشم می‌خورد. چند سال پیش برای استفاده از خدمات بانک‌ها نیاز داشتید از منزل بیرون بروید اما امروزه به لطف شغل برنامه ‌نویسی در خانه، با دسترسی داشتن به یک سیستم هوشمند و اتصال به اینترنت، به وسیله یک برنامه که کاربری ساده‌ای دارد و یک برنامه‌نویس آن را برای شما نوشته است، کارهای خود را با نهایت آرامش انجام می‌دهید. اگر به اهمیت شغل برنامه ‌نویسی پی بردید، بهتر است تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و از زیر و بم این شغل باخبر شوید. آیا شما هم می‌توانید یک برنامه‌نویس باشید و از سختی‌ها و لذت‌های آن آگاهی دارید؟ با ما همراه باشید تا با معرفی شغل برنامه نویسی، شما را با شغل برنامه نویسی آشنا کنیم و وظایف برنامه ‌نویس را بهتر بدانیم.
برنامه نویسی چیست؟
برنامه ‌نویسی یعنی کد نویسی. کد ها دستوراتی هستند که باید در محیطی مناسب و با ترتیب و قواعدی درست نوشته شوند تا یک خروجی که هدف ماست به ما بدهند. در اصل صفحه‌ای که روبروی شماست و شما دارید آن را مطالعه می‌کنید تحت یک سری کد نوشته شده و از پیش تعیین شده نوشته شده است. همه نرم‌افزارهایی که شما با آنها سر و کار دارید، حاصل پشت سر هم قرار گرفتن یک سری کد و دستور و برنامه هستند و گاهی پشت کاربری ساده این نرم‌افزارها محاسبات و الگوریتم‌های پیچیده‌ای نهفته است. برای این که ساده تر با مفهوم برنامه‌نویسی آشنا شوید، یک مثال از زندگی روزانه خواهیم آورد. برای مثال روشن کردن ماشین را درنظر بگیرید. برای اینکه ماشینی روشن شود،‌ راننده باید در محیط ماشین بنشیند و یک سری دستورات را طبق عملیاتی منظم انجام دهد تا بتواند ماشین را روشن کند و به سلامت و درستی به رانندگی بپردازد. نظم انجام امور برای روشن کردن ماشین شبیه روشن کردن یک برنامه است. اگر قبل از اینکه سوئیچ ماشین را بچرخانید، پایتان را روی گاز بگذارید، هرگز ماشین روشن نمی‌شود. درست است که فشار دادن پدال گاز نیز یکی از مجموعه دستوراتی است که باید برای حرکت یک خودرو به آن عمل کرد. اما اگر در جای درست خود انجام نشود، کاری از پیش نخواهد برد. برنامه‌نویسی نیز دقیقا به همین صورت است. برنامه نویسی به یک سری دستورات گفته می‌شود که حتما باید طبق نظم خاصی پشت سر هم قرار بگیرند تا هدف برنامه‌نویس را محقق کنند.
هدف شغل برنامه ‌نویسی
هدف شغل برنامه نویسی حل کردن یک مشکل است که می‌توان بوسیله کامپیوتر آن را به راحتی انجام داد. هر برنامه نویس اگر بخواهد با موفقیت عمل کند، باید هدف شغل خود را درک کند. هدف شغل برنامه نویسی را به طور کلی می‌توان گفت اما بیان کردن آن با جزئیات کمی طولانی خواهد بود. در کل شغل برنامه نویسی بوجود آمده تا کاری که انسان‌ها در مدت زمانی طولانی و به سختی و با احتمال بروز خطا انجام می‌دهند، در سرعتی کمتر و به آسانی و بدون خطا انجام دهد. یکی دیگر از اهداف برنامه‌نویسی انجام کارهایی است که انسان‌ها قادر به انجام آن نیستند.
برنامه‌نویسی به عملیاتی گفته می‌شود که با اعمال آنها در سیستم کامپیوتری، یک مسئله با سرعت بالا و نظم خاصی حل می‌شود. برنامه‌نویسی حل یک مسئله است. مسئله‌ای که انجام آن بوسیله سیستم هوشمند، برای ما نفعی بیشتر نسبت به حل همان مسئله بوسیله یک نیروی انسانی دارد. امروزه اکثر کارهایی که بوسیله کامپیوتر انجام می‌شوند با خطایی کمتر و سرعت بالاتری نسبت به انجام همان کار توسط نیروی انسانی صورت می‌گیرد. هدف برنامه‌نویسی هم همین است. حل مسائل با سرعت بالا و خطای کم.
تمامی نرم‌افزارها نیز به همین منظور طراحی می‌شوند. وقتی به هدف تولید یک برنامه نرم‌افزاری دقت کنید می‌بینید که برنامه‌‍‌ی نوشته شده برای حل یک مسئله برنامه‌نویسی شده است.
برنامه نویس کیست؟
برنامه‌نویس به فردی گفته می‌شود که تخصص برنامه‌نویسی را کسب کرده و بوسیله زبان‌های برنامه نویسی، اقدام به نوشتن برنامه برای هدف و منظوری خاص نموده است. برنامه نویس کسی است که علاوه بر دانش کامپیوتری دانش منطقی نیز دارد. برنامه نویس موفق کسی است که به خوبی هدف را شناسایی می‌کند، الگوریتم می‌نویسد و در محیطی مناسب برنامه‌نویسی با یک زبان مناسب، اقدام به طراحی و نوشتن یک برنامه می‌نماید.
شخصیت مناسب شغل برنامه نویسی
چیز دیگری که در معرفی شغل برنامه‌نویسی باید به آن اشاره کرد، این مسئله هست که چه نوع شخصیت‌های مناسب این شغل هستند و در این وادی موفق‌تر عمل می‌کنند. یک برنامه‌نویس موفق ویژگی‌ و خصوصیاتی دارد که اگر کسی این خصوصیات را در خود ببیند می‌تواند با خیال راحت وارد این شغل شده و کار خود را شروع کند.
یک برنامه‌‍ نویس همواره در حال یادگیری است. بدون وقفه به دنبال اطلاعاتی است که مغز و ذهن خود را به روز رسانی کند.
در هر محیط کاری‌ای که باشد، به درستی عمل می‌کند. مهم نیست شغل آزاد یا دولتی یا شرکتی… یک برنامه‌نویس از شغل خود رضایت دارد و در انواع سمت‌ها با توجه به قوانین محل کار و وجدان کاری، وظایف برنامه نویسی خود را انجام خواهد داد.
صبر و حوصله از دیگر مواردی است که باید در تیپ شخصیتی یک برنامه‌نویس وجود داشته باشد. توانایی حل مسائل و اشکال‌زدایی برنامه‌ها صبر و تحمل بالایی طلب می‌کند.
آرامش در کار از دیگر خصوصیاتی است که یک برنامه نویس باید با وجود هر گونه مشکلی در درون خود احساس کند. اگر آرامش نداشته باشید، چگونه می‌خواهید برای مسائل و برنامه‌های مختلف بهترین راهکار را ارائه دهید؟
یک برنامه‌نویس موفق باید بتواند در صورت بروز شکست در یک برنامه، دوباره روی پای خود بایستد و راه دیگری را انتخاب کنید. توانایی مدریت شکست از خصوصیات مهمی است که یک برنامه‌نویس باید در خود ببیند.
یکی از وظایف برنامه نویس، می‌تواند همکاری با یک گروه باشد. اگر می‌خواهی شغل برنامه‌نویسی را انتخاب کنید، بهتر است بتوانید به خوبی با یک گروه کار کنید.
یک برنامه‌نویس باید وقت‌شناس و خوش‌قول باشد.

Programmers' Day
Programmers’ Day

حوزه کاری شغل برنامه‌نویسی
یک برنامه‌نویس می‌تواند در شرکت‌های برنامه‌نویسی شروع به کار نماید. یک برنامه‌نویس که در شرکت‌های کامپیوتری مشغول به کار می‌شود ممکن است در سمت‌هایی مانند: مدیر فنی، کارشناس، کارشناس ارشد، برنامه‌نویس، برنامه‌نویس وب و … به کار گمارده شود. لازم به ذکر است که تنها کسانی که شغل اصلی آنها برنامه‌نویسی است نیاز به یادگیری این مهارت ندارند. بلکه علاوه بر فارغ‌التحصیلان رشته‌های مربوط به کامپیوتر، دیگر رشته‌ها نیز به این دانش نیاز دارند و می‌توانند در کنار شغل خودشان، یک برنامه‌نویس هم باشند. تعداد موقعیت‌های شغلی بسیاری وجود دارد که برای کسب این موقعیت‌ها باید دستی در برنامه‌نویسی هم داشت.
جایگاه شغل برنامه‌نویس در بین دیگر مشاغل
همان‌طور که گفتیم برنامه‌نویسی جای خود را در بین مشاغل به خوبی باز کرده است و برای کسب جایگاه خیلی از مشاغل علاوه بر دانش اصلی مربوط به آن شغل، باید پیش‌درآمدی از برنامه‌نویسی هم داشت. این مسئله نشان می‌دهد که مشاغل مختلف تا چه اندازه به برنامه‌نویسی مرتبط هستند و کم کم به ارتباط و نیاز آنها به برنامه‌نویسی افزوده نیز خواهد شد و جایگاه شغل برنامه‌ نویسی از این نظر در بین مشاغل مختلف از امتیاز بالایی برخوردار است.
شغل برنامه ‌نویسی در دنیای امروز
شغل برنامه‌نویسی در ایران و جهان، امتیاز بالایی دارد. برای تحلیل جایگاه برنامه‌نویسی در بازار کار امروز ایران باید مسائل متفاوتی را کنار هم قرار داد و بررسی کرد. خیلی از تحلیلگران جایگاه شغل برنامه ‌نویسی را در ایران به صورتی مثبت ارزیابی می‌کنند و برخی نیز از کسادی بازار کار برنامه‌نویسان خبر می‌دهند. ارزیابی مثبت این شغل به این دلیل است که اگر فردی بتواند در برنامه‌نویسی را در مسیری درست فراگرفته و دانش خود را در مسیری درست هدایت نماید، همواره مورد توجه خواهد بود و توانایی‌هایی او نادیده گرفته نمی‌شود. اما اوضاع زمانی نابسامان می‌شود که هر روزه بر فارغ‌التحصیلان رشته کامپیوتر افزوده می‌شود بدون اینکه بازار کاری برای این حجم از دانش‌آموختگان فراهم شود. از طرف دیگر سیستم آموزشی دانشگاهی در کشور به صورتی نیست که فارغ‌التحصیلی در رشته کامپیوتر و برنامه‌نویسی به این معنی باشد که فرد مورد نظر توانایی‌های لازم برای این زمینه را کسب نموده است. امروزه با توجه به جو رقابتی بین برنامه‌نویسیان این شرایط پیش‌آمده که اگر فردی بخواهد پیشرفت کند، یا باید به صورت کاملا جدی و تخصصی شروع به آموزش آن کند یا کلا قید آن را بزند. از این رو، می‌توان گفت امروزه بازار کار برای شغل برنامه ‌نویسی، برای افراد متخصص بسیار خوب و برای افرادی که آموزش برنامه‌نویسی را به صورت مبتدی و تنها با تکیه بر مباحث کلاسی و بدون تمرین و تکرار فراگرفته باشند، کمی کساد است.
آینده‌ی شغل برنامه‌نویس در آینده‌ای نه چندان دور
در معرفی شغل برنامه ‌نویسی باید قید کرد که آینده شغلی این رشته بسیار روشن ارزیابی می‌شود. چه در جهان و چه در ایران، تکنولوژی رو به پیشرفت است و مشاغلی که از تکنولوژی دور باشند کمی در خطر خواهند بود. اما آینده مشاغلی مانند برنامه‌نویسی با آینده‌ای مثبت‌تر پیش‌بینی می‌شوند.
میزان درآمد شغل برنامه ‌نویسی
این که یک برنامه‌نویس در چه شرکتی و چه سمتی مشغول به کار شود بسیار در میزان درآمد او تاثیرگذار است. میزان درآمد این شغل در شهرهای مختلف و ارگان‌های مختلف با تفاوت‌هایی همراه است که نمی‌توان میزان درآمد آنها را به صورت قطعی بیان کرد. علاوه بر شغل‌های ثابت، برنامه‌نویسان این مزیت را دارند که می‌توانند به صورت آزاد نیز کار کنند. قیمت پروژه‌های برنامه‌نویسی که در بازار آزاد به برنامه‌نویسان داده می‌شود با توجه به پیچیدگی کاری که به آنها محول می‌شود مختلف است. برای مثال ممکن است قیمت یک پروژه پانصد هزار تومان و قیمت یک پروژه دیگر ۱۰۰ میلیون تومان برآورد شود. پس بهتر است بگوییم میزان درآمد یک برنامه‌نویس با توجه به تخصص او در این زمینه تایین خواهد شد.
میزان رضایت برنامه نویسان از شغل برنامه ‌نویسی
برنامه‌نویسی شغل منعطفی است و کسی که شغل برنامه ‌نویسی را پیشه کار خود می‌کند هم می‌تواند به صورت ثابت در یک شرکت مشغول بکار شود و هم فعالیت خود را به صورت آزاد انجام دهد.
همان‌طور که خیلی از افرادی که در شغل برنامه‌ نویسی مشغول به کار هستند از شغل خود رضایت دارند، هستند افرادی نیز که این شغل را برای خود مناسب نمی‌دانند. هر شغلی ممکن است برای فردی بهترین شغل و برای فردی دیگر بدترین شغل تلقی شود. تمامی مشاغلی راحتی‌ها و سختی‌های مربوط به خود را دارند و افراد باید با توجه به روحیه و توانایی و شخصیت خود شغل خود را انتخاب کنند. انتخاب شغل برنامه‌ نویسی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
مشکلات شغل برنامه نویسی
کار مداوم با سیستم، ممکن است مشکلات فیزیکی‌ای را برای افرادی که شغل برنامه ‌نویسی را برای خود انتخاب کرده‌اند پیش بیاورد. از طرف دیگر، کار پشت سیستم و برنامه‌نویسی علاوه بر اینکه برای افرادی جالب است، می‌تواند یک شغل کسل کننده برای خیلی از افراد دیگر باشد که این افراد باید از انتخاب این شغل برای خود اجتناب کنند. یکی دیگر از مشکلاتی که برنامه‌نویسان با آن مواجه می‌شوند پیدا کردن پروژه و مشتری است که ممکن است زمانی خوب و راحت و زمانی با مشقت باشد. یعنی ممکن است در یک برهه زمانی سرشان شلوغ شود و زمان‌هایی دیگر مشکل بیکاری داشته باشند. البته این برای افرادی است که شغل برنامه ‌نویسی را به صورت ثابت انجام نمی‌دهند و وارد بازار کار آزاد شده‌اند
متن روز بزرگداشت برنامه نویسان
درباره روز برنامه نویس
روز ۲۵۶ام هر سال (معادل عدد ۱۰۰در مبنای شانزده) به عنوان روز برنامه نویس نام گرفته است. عدد ۲۵۶بالاترین عدد دودویی در بین ۳۶۵ روز سال است که ارزش ویژه ای بین برنامه نویسان دارد.
برای اولین بار در سال ۲۰۰۲، کارمندان یک شرکت کامپیوتری در روسیه بودند که امضاهایی را جهت به رسمیت شناختن روزی با عنوان روز برنامه‌نویس جمع‌آوری کردند. در سال ۲۰۰۹ رئیس جمهور وقت روسیه، این روز را به عنوان روز برنامه‌نویس نام‌گذاری کرد و پس از آن کشورهای دیگر از جمله بریتانیا و ایالات متحده آمریکا این روز را به عنوان روز برنامه‌نویس پاس میدارند.
ممکن است ما عضو تیم یا شرکتی باشیم که به توسعه نرم‌افزار می پردازد، یک آزادکار و یا یک دانشجو باشیم، اینروز متعلق به همه ماست. ما به کمک هم ۱۰ آذرماه -یعنی ۲۵۶امین روز سال شمسی- را به عنوان روز برنامه نویس جشن میگیریم و آن را در تقویم ملی کشورمان ثبت می‌کنیم.
روز ۲۵۶ام هر سال (معادل عدد ۱۰۰ در مبنای شانزده)
مطابق با ۱۳ سپتامبر (۱۲ سپتامبر در سال های کبیسه)
به عنوان روز برنامه نویسان نام گرفته است.
روسیه اولین کشوری بود که این روز را به عنوان روز برنامه نویس به رسمیت شناخت و پس از آن کشورهای آلمان، کانادا، چین، کرواسی، فرانسه، گوآتمالا، هند، بلژیک، استرالیا، نیوزیلند، لهستان، اسلوونی، بریتانیا، و ایالات متحده آمریکا نیز این روز را به عنوان روز برنامه نویس به رسمیت شناختند.
از جمله دلایل انتخاب عدد ۲۵۶ به عنوان روز برنامه نویس می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عدد ۲۵۶ بزرگترین توان عدد ۲ کوچکتر از ۳۶۵ که تعداد روزهای یک سال است، می باشد.
در سیستم دودویی کامپیوتری تعداد اعدادی که می توان در یک بایت جا داد ۲۵۶ تا می باشد.
عدد ۲۵۶ به صورت کلی برای برنامه نویس ها عددی آشناست.
این روز رو به همه برنامه نویسان عزیز تبریک عرض میکنــــــــــــم
در تقویم شمسی
در تقویم شمسی، ۲۵۶امین روز سال شمسی مصادف با دهم آذر را می‌توان به‌عنوان روز برنامه‌نویس نامید. این تاریخ غیررسمی بوده و در تقویم رسمی ایران ثبت نشده‌است. اما برای ثبت رسمی آن کمپین جمع‌آوری امضاء راه افتاده‌است.
تاریخچه
ولنتین بالت، کارمند یک شرکت کامپیوتری در روسیه در اوایل سال ۲۰۰۲ امضاهایی را جهت ارسال به دولت روسیه جهت به رسمیت شناختن روزی با عنوان روز برنامه‌نویس جمع‌آوری کرد.
در ۲۴ ژوئیه ۲۰۰۹ وزارت ارتباطات روسیه، درخواستی جهت به رسمیت شناختن یک روز تحت عنوان روز برنامه‌نویس را اعلام کرد.
در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۹ رئیس‌جمهور پیشین روسیه دمیتری مدودف این روز را به عنوان روز برنامه‌نویس نام‌گذاری کرد.

روز جهانی برنامه نویس بر شما و همه برنامه نویسان خلاق و مبارک باد
این روز فرخنده رو همه برنامه نویسای تیم در بخش های مختلف تبریک میگم، ایشالا از این به بعد بهتر بتونید کد بزنید
روز برنامه نویس کی است؟
روز برنامه نویسان مبارک
برنامه نویسای عزیز روزتون مبارک
ایشالا برنامه هاتونو به قیمت بالا بخرن
این روز رو واسه تمام برنامه نویسایی که حقوقشون کمتر از حقوق یه رفتگره تبریک میگم(تو ایران)
ما که برنامه نویس نیستیم ، ولی برنامه نویس ها رو دوست داریم.
روز(ش-م)ون مبارک
روز جهانی برنامه نویس مبارک
عکس تبریک روز برنامه نویس,روز برنامه نویس سال ۹۹
منم تبریک بگم این روز رو به همه برنامه نویسان
جا داره یادی کنیم از کنارد زوسه (Konrad Zuse) که نخستین کامپیوتر جهان با قابلیت کنترل با زبان های برنامه نویسی را به وجود آورد.
ما که داریم تازه برنامه نویسی رو یاد میگیریم ولی تبریک به تمامیه programmer ها.
جا داره از خوارزمی پدر برنامه نویسی و الگوریتم هم تشکر کنیم .
متن زیبا درباره برنامه نویسی
تبریک به همه برنامه نویسان خلاق !
توی یک وبلاگ چند تا پست جالببود گفتم که اینجا بزارم :
برنامه نویس همیشه تنهاست. زندگی او در برنامه هایش خلاصه شده است.
همیشه عجله دارد ولی مرد یک دو سه نیست.
برنامه نویس فقط و فقط با لب تاپ خود عشق بازی میکند.
بدترین دعوا را فقط او میتواند با مدیر عامل داشته باشد ولی ککش هم نگزد
فقط یک برنامه نویس موفق است که معنای ۵۴ ساعت بیداری و کار مداوم را درک میکند.
برنامه نویس oop را هضم کرده و با soa رقص تانگو میکند.
برنامه نویس زود از دختران خسته میشود ، گاهی در تنهایی فقط به آنها فکر میکند.
یک برنامه نویس اکثراً قهوه و چایی ولرم مینوشد.
اتاق و محل کار یک برنامه نویس موفق هیچگاه مرتب نیست بلکه تابع معنای نظم زندگیش است
آرزوی موفقیت برای تمام برنامه نویسان عزیز ^_^
تبریک روز برنامه نویسی
پیامک تبریک روز برنامه نویس
آرزوی موفقیت برای تمام برنامه نویسان عزیز
روز برنامه نویس مبارک
پشت‌پرده تمام زرق و برق‌های دنیای مدرن، برنامه‌نویس‌ها نشسته‌اند و چیزهایی که شما از آن لذت می‌برید را خلق می‌کنند. آن‌ها می‌آفرینند، می‌سازند و طراحی می‌کنند. بد نیست یک روز در سال هم که شده به یادشان باشیم.
برنامه نویس هیچوقت تنها نیست. زندگی او در برنامه هایش خلاصه شده است.
۱۳ سپتامبر مصادف با ۲۲ شهریور رو به همه کد نویسان عزیز تبریک عرض میکنم
تبریک به تمام برنامه نویسان
جملات سنگین برنامه نویسی
فقط یه برنامه نویس میتواند درک کند کد نویسی چه لذتی دارد
همکار گرامی روزت مبارک
روز برنامه نویس سال ۹۹
روز برنامه نویسان
تو مغز همه انسانها جای برای عشق گذاشته اند
فقط برنامه نویس در تمام سلولهای مغزش کد ذخیره کرد
برنامه نویس
فقط یه برنامه نویس میتونه همه چیز رو کد فرض کنه
کد نویسان
یه برنامه نویس جسمش پیش شماست اما فکرش حل کردن مشکل برنامه اش است
گرامیداشت روز برنامه نویس ها
کدنویسان وبرنامه نویسان ۱۳ سپتامبر روز جهانی برنامه نویسان مبارک
پیام تبریک روز برنامه نویس
پیام روز برنامه نویس
روز برنامه نویس یعنی روز چه کسانی؟
برنامه نویسِ این روزها قرار نیست یک نرم افزار بنویسد و تحویل دهد و برود دنبال کارش. مانند بیست سال پیش که اجرا می کردی، یک پردازشی را انجام میداد و می بستی.
نرم افزارهای امروزی، موجودات زنده ای هستند که ساعت کارکردنشان در شبانه روز بیشتر از ساعت بیداری ادمین شان است. ۲۴ ساعته کار می کنند.
مانند یک انسان زنده و حتی چندین انسان زنده.
بنابراین باید دقیق تر و بهتر نوشته شده اند. اما نگهداری از این نرم افزارها خودش پروژه دیگریست، بعضا سازندگانشان همراه با خود نرم افزار نفس می کشند و مانند یک پزشک اورژانس همیشه آنکال هستند.
واقعا قلب تپنده تمام بیزینس های نوین، نرم افزار های غول پیکر هستند که با کار شبانه روزی تیم های تحلیل و برنامه نویسی به وجود آمده اند.
به طور مثال در هلدینگ رایانمهر، نرم افزارهایی هستن که به ازای هر دقیقه که کار نکنند، ۲۰۰۰ نفر مشتری از دست می روند. یعنی اگر فقط یک ربع کار نکنند ثروتی عظیمی از کف سازمان می رود.
برای همین برنامه نویس های ما ساعت ۳ صبح می آیند شرکت و پابلیش می کنند تا در کمترین ترافیک، دان تایم بگیرند.
اگر به یک برنامه نویس، کار کردن در یک شرکت بسیار پیچیده پیشنهاد شود که پر از مساله های سخت و جاندار است، احتمالا آنجا را به یک شرکت ساده با حقوق بالاتر ترجیح میدهد چونکه آن مغز گرسنه، به حل مساله های سخت و یادگیری بیشتر اعتیاد دارد.
اولین شغل من برنامه نویس بوده و به تمام برنامه نویس های ایرانی مخصوصا برنامه نویس های رایانمهری افتخار می کنم که مسئولیت پذیریشان در حد و یا بیشتر از پزشکان است.
یک پزشک اگر دیر برسد یا به بیمار درست رسیدگی نکند، جان یک نفر در خطر میفتد. اما یک برنامه نویس اگر درست رفتار نکند جان و مال میلیون ها نفر ممکن است از دست برود. پروژه های شکست خورده ای مانند بویینگ مکس نشان می دهد این روزها چقدر برنامه نویسی از پزشکی مهم تر است.
به سلامتی برنامه نویس هایی که برای خروجی کارهای خود دلسوز و نگران هستند.
و به سلامتی همه کسانی که غایت خواسته هرروزشان، هول دادن کاروان بشریت به جلو با نوشتن کدهای جاندارتر است.

امتیاز post

نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.